'Noticia deportiva #1'

12-06-2012 C. Rentero

La Secretaria d'Estat per la Recerca, Desenvolupament i Innovació Carmen Vela aquesta setmana una publicat al estilo de revista Naturaleza de las Naciones Unidas el artículo amb missatges contradictoris Sobre La Política Científica un SEGUIR ( http://www.nature.com/news/turn-spain- s-presupuesto de la crisis-en-una-oportunidad-1.10770 ).

 

Malgrat El gobierno insisteix en las Naciones Unidas canvi una gorra de la Societat del Coneixement com una fuente de riquesa del País, seguint la pauta de la Gran majoria d'analistes nacionals i Internacionals, Cada movimento Que es fa des del gobierno va en Direcció radicalment oposada un unabúsqueda Objectiu. La disminució d'un 22,5% en El pressupost Investigació por cualquier unabúsqueda (més d'un 33% si es mira des de l'inici de la crisi i la intenció) De mantenir a Una Investigació d'Excel · lencia "," hijo accions cuotas Que No es poden donar alhora.

Uns mesos abans, al febrer, ja es veia Venir en la incoherència les Línies directrius de la Política Científica Espanya, com remarcava Amaya Moro-Martín al seu l'excel · lent tambe un artículo de la Naturaleza ( http://www.nature. com/news/spanish-changes-are-scientific-suicide-1.10027 ).

Imagen de seguimiento