Llicència i el text legal

Aquesta pàgina web i tot el seu contingut, incloent text, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat del Laboraotori de Tràfic de Membranes, Senyalització i Proliferació o una de les organitzacions associades, o de tercers que han autoritzat l'ús d'aquests continguts.

 

Tots els drets reservats. Tot l'accés al present lloc web està subjecta a les següents condicions: Només autoritzats per a ús personal, no comercial. Està prohibit realitzar canvis en el lloc web o qualsevol dels seus continguts. El Laboraotori de Tràfic de Membranes, Senyalització i Proliferació no es fa responsable de qualsevol informació obtinguda a través d'enllaços a sistemes externs que no estan sota el control del Laboratori.

 

El Laboraotori de Tràfic de Membranes, Senyalització i Proliferació no pot garantir que el lloc web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi. En cap cas les galetes o altres elements similars d'altres que podrien emprar ser utilitzats per al propòsit d'emmagatzemar informació personal identificable sobre les persones que visiten el lloc.

Imagen de seguimiento