'Títol de la notícia esportiva # 1'

12-06-2012 C. Rentero

La Secretaria d'Estat per la Recerca, Desenvolupament i Innovació Carmen Vela AQUESTA setmana 1 publicat a l'estil de revista Naturalesa de les Nacions Unides l'article AMB Missatges contradictoris Sobre La Política Científica 1 SEGUIR ( http://www.nature.com/news/turn-spain- s-pressupost de la crisi-en-una-oportunitat-1.10770 ).

 

Malgrat El govern insisteix en les Nacions Unides cambio una gorra de la Societat del Coneixement com una font de riquesa del País, seguint la pauta de la gran majoria d'analistes Nacionals i Internacionals, Cada moviment Que és fa des del govern va en Direcció radicalment oposada 1 unabúsqueda Objectiu. La DISMINUCIÓ d'un 22,5% a El pressupost Investigació per qualsevol unabúsqueda (més d'un 33% si és mira des de l'inici de la crisi i la intenció) De mantenir a Una Investigació d'Excel · lència "," fill Accions quotes Que No és Poden donar alhora.

Uns mesos Abans, al febrer, ja és veia Venir en la incoherència els Línies directrius de la Política Científica Espanya, com remarcava Amaya Moro-Martín al Seu l'excel · lent tambe un article de la Natura ( http://www.nature. com/news/spanish-changes-are-scientific-suicide-1.10027 ).

Imagen de seguimiento